Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:16 | 22/07/2024

Taller de consum “La joguina no juga” als alumnes de P5 de les escoles de la Viladecavalls

El passat dijous 20 d’octubre, els alumnes de P5 de les dues escoles municipals de Viladecavalls, van participar del taller “La joguina no juga”. Una activitat sol·licitada per l’Ajuntament de Viladecavalls als Serveis de Suport de les Polítiques de Consum de la DIBA, amb l’objectiu d’oferir-la a les escoles de Viladecavalls.

dilluns 24 octubre 2016

El taller consistia en una única sessió, dividida en diferents activitats. L’aula es va convertir en una botiga on els alumnes van ser els encarregats d’etiquetar els productes i organitzar l’aparador, adquirir, pagar i demanar el corresponent tiquet de caixa.  De l’altra, els nens i nenes han hagut de detectar que el producte no era conforme, i han rebut les indicacions necessàries per fer valdre els seus drets com consumidors, aprenent que les administracions posant al seu abast els mecanismes de protecció necessaris.  

Aquestes sessions pràctiques, d’una hora cada una, van comptar amb la participació de dos tècnics del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona. El taller va ser molt dinàmic, engrescador i participatiu i s’ha valorat molt positivament per part dels centres educatius.