Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:01 | 25/07/2024

Tallers de cal·listènia als parcs de barres de Viladecavalls

A partir d’aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Viladecavalls, a través del Punt d’Informació Jove, organitzarà uns tallers de cal·listènia en els actuals parcs de barres ubicats a Can Trias i Sant Miquel de Guanteres.

dimarts 02 novembre 2021

El primer taller es durà a terme el 10 de novembre, de 17.00 a 19.00 hores, en el parc de barres de Can Trias, situat a la plaça del Drac, el qual ja es pot sol·licitar inscripció al telèfon de la informadora jove municipal al 607 700 425. Les places són limitades.

La Cal·listènia és un sistema d’exercicis físics per treballar el moviment muscular del cos orientat a desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. L’objectiu és millorar la postura, tonificar grups musculars i cuidar les articulacions.

Darrerament, aquesta pràctica esportiva urbana ha guanyat força entre el jovent, però donats els seus beneficis per a la salut i no tenir limitació d’edat, es recomana per a tothom que vulgui millorar les seves condicions físiques d’una manera relaxada.

En els pròxims dies s’informarà dels tallers que donaran continuïtat al que es realitzarà la setmana vinent a Can Trias.