Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:56 | 25/07/2024

Tardor cultural a l'octubre a Viladecavalls

L’Ajuntament de Viladecavalls organitza per aquest mes d’octubre un seguit d’activitats a l’aire lliure per a tota la família per tal de dinamitzar l’oferta cultural del municipi.

dilluns 20 setembre 2021

Per a participar-hi caldrà mantenir les mesures COVID-19 pertinents i es necessitarà reservar les entrades en cadascuna de les activitats.

Els secrets de Mr. Stromboli (entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/espectacle-familiar-els-secrets-del-sr-stromboli)

La primera activitat es durà a terme el diumenge 3 d’octubre a les 12.00 hores, a la plaça de la Vila, amb l’espectacle familiar “Els secrets de Mr. Stromboli”. Mr. Stromboli és un firaire molt especial, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. Amb el seu carro ple d’andròmines, intenta vendre al públics beuratges que curen tots els mals, ens presenta a fenòmens com la bella dama, que de tant menjar gra es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia.

Gospel for Kids (entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/gospel-for-kids-espectacle-familiar)

Li seguirà “Gospel for Kids” el diumenge 17 d’octubre a les 12.00 hores, a la plaça Roc Blanc de Can Trias, un espectacle musical familiar en el qual cinc estudiants d’institut creen una gala per recaptar fons que permetin reparar l’edifici del seu institut i evitar així l’enderrocament que s’ha programat per construir-hi un centre comercial.

Concert-vermut tribut a Amy Winehouse (entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/sandra-cooper-robin-banerjee-band-tribut-a-amy-winehouse-album-single-mama)

Sandra Cooper & Robin Banerjee seran els encarregats de cloure la tardor cultural amb un concert-vermut de tribut a la cantant anglesa Amy Winehouse, a la plaça de la Vila el 24 d’octubre a les 12.30 hores.

Galeria d'Imatges

Stromboli.png
Stromboli.png
Gospel-for-Kids.png
amywineshouse.png