Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:27 | 13/07/2024

Tasques de manteniment de l'espai públic del municipi

La Brigada Municipal ha realitzat una desena d'actuacions de manteniment i reparacions a diversos indrets del municipi
Sant Miquel de Toudell
Sant Miquel de Toudell

dijous 06 juny 2019

En els darrers dies, la Brigada Municipal ha realitzat un seguit de tasques de reparació i manteniment a diversos indrets del municipi entre les quals es troben les actuacions a la plaça Nova de Can Trias, on s'han reparat elements del mobiliari urbà i s'han arranjat parts de l’equipament que presentaven petits desperfectes. A la plaça de la Vila s'ha reparat part de la torre de llum annexa a la nova zona de joc infantil i s'ha revisat la instal·lació elèctrica de la pèrgola. I també s’ha realitzat la reposició dels panots malmesos de la vorera de l'Avinguda Eucaliptus a Sant Miquel de Guanteres.

A més d'aquests treballs de manteniment, s'ha procedit també a l'estassada d'herbes al carrer Pintor Sorolla, al parterre del carrer Francesc Macià i als voltants de l'ermita de Sant Miquel de Toudell al polígon industrial de Can Mir, en previsió de l'època de risc forestal.

Des de l'Ajuntament es continuarà treballant en el manteniment dels espais públics del municipi per tal que la ciutadania pugui gaudir d'un municipi accessible, net i segur.

Galeria d'Imatges

Pl. Nova bordó.jpg
Av. Eucaliptus.jpg
C. Francesc Macià.jpg
C. Pintor Sorolla.jpg
Pl. Nova banc.jpg
pl. Vila.jpg