Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:34 | 25/07/2024

Tasques de manteniment i millora la via publica del municipi

Els mesos d’estiu l’Ajuntament de Viladecavalls ha procedit a realitzar un seguit d’actuacions de millora a diversos indrets del municipi.

divendres 18 setembre 2015

Amb la finalitat de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de Viladecavalls, la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament ha portat a terme durant la temporada d’estiu una sèrie d’actuacions al municipi, com l’asfaltat de carrers, la millora en els accessos a equipaments municipals, la reparació de voreres, la instal·lació de pilones i baranes...

Així mateix els treballs també han contemplat la reparació d’una trentena de punts de vorera malmesa per aixecament de panots a Can Turu, Can Trias, Sant Miquel de Guanteres i el Nucli Urbà i el manteniment de places i zones properes a les escoles per tal de millorar la seguretat: Concretament s’ha procedit al repintat de la senyalització vial existent, asfaltat de carrers i construcció de plataformes i reductors de velocitat  viària.

Aquestes tasques s’han dut a terme de forma ordenada a tots i cadascun dels indrets del municipi amb l’objectiu de garantir la seguretat, la mobilitat i l'accessibilitat dels usuaris de la via pública.

Galeria d'Imatges

Adequació del nou espai AVV El Molinot
Millora del paviment del nou aparcament del Camí de la Plana.