Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:28 | 17/07/2024

Tastos guiats – aula del gust

Sant Martí a Viladecavalls Recuperem les tradicions reeditarà aquest diumenge dia 15 l’Aula del gust, una aula gastronòmica presentada per alguns dels artesans, productors i restauradors presents a la Fira Gastronòmica de Sant Martí amb l’objectiu de mostrar i divulgar els seus productes, la manera de com menjar-los, el seu maridatge i demés.

dijous 12 novembre 2015

El primer dels dos tastos guiats es realitzarà a les 12.00 h. Els assistents podran gaudir d’una petita degustació de Formatge “Tarumba” a càrrec de Formatges Can Pujol, acompanyat de Cervesa artesana la Mola amb la seva varietat “La Tarumba”.

A les 13.00 h, els Artesans de l’Abel oferiran un tast d’embotits artesans, maridats amb vi negre del Celler d’Ullastrell.

Com ja s'ha realitzat en anteriors ocasions, els tastos guiats tindran lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Si voleu participar en algun d’aquests, és necessari inscriure-s'hi prèviament al punt d’informació situat al carrer Antoni Soler i Hospital. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom.