Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:16 | 22/07/2024

Temporada d’estiu a la piscina municipal

dilluns 16 juny 2014

Dissabte 21 de juny s'inicia la temporada d'estiu amb l'obertura de la Piscina Municipal de Viladecavalls.

Durant els mesos previs a l'obertura, l'Ajuntament ha treballat per millorar-ne les instal•lacions i els serveis realitzant algunes actuacions en l'equipament, com han estat l’enrajolat de les parets de l’entrada fins a mitjana alçada, la reparació de les tanques de seguretat i el manteniment de les bombes i el circuit hidràulic de la piscina municipal.

També s'ha procedit a l’arranjament d’un talús de seguretat, permetent integrar en la seva totalitat els equipaments de la zona esportiva municipal de Can Trias.

La piscina romandrà oberta fins al 31 d’agost, de dilluns a diumenge en horari d’ 11 del matí fins a les 8 del vespre. Durant aquest període tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d'una estona de sol i un bany a la piscina, ho poden fer siguin o no abonats. Hi ha preus especials mitjançant els diferents abonaments.

Les Preinscripcions als cursets de natació es podran tramitar a les Oficines d'Atenció Ciutadana i al C.C. Paco Cano del 16 al 20 de juny de 8:30 a 14 h. Més informació al següent enllaç