Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:18 | 25/07/2024

Tercera setmana de la formació "Transició cap a horitzons tecnològics"

El cicle d’orientació educativa de Tecnologia i Indústria “Transició cap a horitzons tecnològics” arriba a la tercera setmana amb dues noves formacions: “Impacte sector químic i tecnologia” i un debat sobre Tecnologia i Comunicació.

dimarts 27 abril 2021

La primera formació, “Impacte sector químic i tecnologia”, es durà a terme avui dimarts 27 d’abril a les 16.00 hores, en una sessió online en la qual el Sr. Clemente Sánchez, CEO de l’empresa DYT Química, realitzarà una ponència sobre com afecta la tecnologia en el sector químic. Així mateix, es presentarà l’experiència d’acompanyament formatiu d’estudiants dins l’FP Dual al sector químic.

La tercera setmana de formacions serà demà dimecres 28 d’abril a les 16.00 hores amb una taula de debat sobre Tecnologia i Comunicació, en la qual hi participaran l’Ibán García, responsable de formació a empreses de Barcelona Activa, el Joan Casanovas, CEO Aproxymate, Sr. Xavier Gàlvez, estudiant del Grau en periodisme de l’UAB i el Mario Díaz, estudiant de Cicles Formatius de Grau Superior en Aplicacions multiplataforma del Centre Gimbernat de St Cugat del Vallès.

Per a participar a les formacions cal inscriure’s a través del següent formulari online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEcKjullp5O7jFy8NixIPxbyp18lSYXm-CPxvg3aPiWu-6ug/viewform