Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:17 | 15/07/2024

#ThoEstasPerdent

Viladecavalls compromés amb l’impuls de l’esport femení als mitjans de comunicació

divendres 24 gener 2020

Viladecavalls ha estat present, avui 24 de gener de 2020, en la campanya promocional #ThoEstasPerdent, amb l’objectiu de donar visibilització a l’esport femení als mitjans. 

Viladecavalls s’adhereix a la campanya per tal d’aconseguir una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. 

La campanya consta d’un espot de televisió, una falca de ràdio i diverses càpsules audiovisuals per a la televisió i les xarxes socials protagonitzades per cinc esportistes catalanes de màxim nivell i col·laboracions d’altres esportistes reconeguts, tant masculins com femenins, que contribuiran a difondre el gest viral de la campanya a través de les xarxes socials. 

Des del Servei Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere de Viladecavalls es treballa per aconseguir una societat fonamentada en la igualtat d’oportunitats per a tothom i sense cap mena de discriminació. Treballa per aconseguir un municipi igualitari entre homes i dones, lliure de violència masclista i amb perspectiva i transversalitat de gènere. 

Per aquest motiu som conscients del rellevant paper dels mitjans de comunicació en la construcció d’imaginaris socials, i el seu rol és indispensable per construir una societat igualitària i per superar els estereotips de gènere. 

Organitza: Consell de l’Audiovisual de Catalunya

Col·labora:

  • Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física
  • Institut Català de les Dones
  • Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Lloc: Auditori de la Pedrera

Dia i hora: 24 de gener a les 11 h.