Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:25 | 23/07/2024

Torna el cicle de concerts Viu la Veu

Aquest mes de maig torna el Viu la Veu, un cicle de concerts que gira entorn la veu humana i que arriba a la seva 5a edició amb un seguit de concerts d'artistes de renom i la retransmissió en directe de l'òpera "Tosca".

dilluns 13 maig 2019

Tots els concerts són gratuïts i es duran a terme a la terrassa de l'Escola Municipal de Música Pau Casals a les 21.00 hores, on el públic gaudirà dels concerts en directe de primer nivell, en un entorn privilegiat.

El concert-espectacle "Cantar al desamor", amb la veu de l'actriu i cantant, Mercè Martínez, acompanyada d'un trio musical, donarà el tret de sortida al cicle musical. Li seguirà els concerts del grup terrassenc, Àtic 2a, el 7 de juny, els artistes locals Alícia & Oriol el 21 de juny, el "Liceu a la fresca" amb la retransmissió en directe de l'òpera "Tosca" el dia 28 i culminarà amb l'empordanès Miquel Abras, guanyador de 5 premis Enderrock, acompanyat de tres grans músics, Carlus Ramió, Albert Sola i Danko Compta el 4 de juliol.

Des de l'Ajuntament us convidem un any més a passar una bona estona a la terrassa de l'EMM Pau Casals, tot gaudint de bona música amb les vistes úniques de Montserrat que ofereix el nostre poble.