Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:59 | 25/07/2024

Torna el programa 30 Plus per fomentar l’ocupació a la comarca del Vallès Occidental

L’Ajuntament de Viladecavalls col·labora un any més en el programa 30 Plus del Consell Comarcal del Vallès Occidental que té per objectiu fomentar la inserció laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur, facilitant els processos de contractació a les empreses de la comarca i acompanyant les persones en la cerca de feina.

divendres 22 octubre 2021

Les empreses locals que necessitin incorporar personal laboral a la seva plantilla disposen del Programa 30 Plus en el qual s’ofereix un suport en la gestió del procés selectiu i documental i una subvenció a la contractació equivalent al salari mínim interprofessional de 2021 pels mesos del contracte proporcional a la jornada laboral. El termini per subscriure contractes subvencionables és de l’1 d’octubre de 2021 al 31 de març de 2022.

Així mateix, les persones que s’apuntin al programa, que han de ser majors de 30 anys, del municipi, en situació d’atur i inscrites a l’Oficina de Treball, obtindran experiència laboral amb un contracte de mínim 6 mesos de durada i 20 hores setmanals, formació adaptada al seu lloc de treball i assessorament laboral i formatiu.