Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:30 | 23/07/2024

Torna el "Viu la Veu"

L'acte inaugural tindrà lloc a l'auditori de l'escola de música dissabte 13 de maig a les 19.30 hores • El concert de Judit Neddermann iniciarà el cicle musical

dimarts 02 maig 2017

Viladecavalls es prepara per acollir la tercera edició de les jornades de la Veu Humana i Cicle de Concerts "Viu la Veu, veus amb ànima" que s'inicia el maig i finalitzarà el pròxim mes de juliol.

L'Ajuntament inaugurarà el cicle dissabte 13 de maig, a les 19.30 hores en l'Auditori de l'Escola de Música Municipal Pau Casals, tot i que el mateix dissabte al matí, els veïns del municipi ja podran participar en els tallers i concerts, de manera gratuïta, que ha organitzat l'escola de música amb la col·laboració de les artistes Judit Neddermann i Kathy Sey. Neddermann també serà l'encarregada d'iniciar el cicle musical amb el concert inaugural que tindrà lloc a la terrassa de l'escola a les 20.30 hores.

Judit Neddermann és una cantautora nascuda a Vilassar de Mar guanyadora de diversos premis com ara el Premi Descobertes del festival Strenes, finalista dels premis ARC com a artista revelació i guanyadora del premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach, entre altres.

El següent concert del "Viu la Veu" serà a càrrec de la formació Moments, divendres 26 de maig a les 20.30 hores en la terrassa de l'escola de música.

Viu la Veu Kids

Els més petits també tindran presència en el cicle, divendres 12 de maig, amb el "Viu la Veu Kids", en el qual la directora de cors joves, Mariona Fernández, realitzarà dos tallers on els participants redescobriran la seva veu i n'aprendran coses noves.