Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:39 | 15/07/2024

Torna l'activitat a les aules de les escoles de primària de Viladecavalls

L'activitat ha tornat a les aules dels centres d'educació primària de Viladecavalls amb normalitat, després del període de vacances estivals, avui dimecres 12 de setembre.

dimecres 12 setembre 2018

Un total de 771 infants del municipi han iniciat el curs escolar 2018-19 avui 12 de setembre, tant a l'Escola Rosella (465 alumnes) com a l'Escola Roc Blanc (306 alumnes), en unes instal·lacions millorades per l'Ajuntament de Viladecavalls durant l'aturada escolar de l'estiu, com ara la insonorització del gimnàs de l'Escola Rosella, el pintat dels murs de l'Escola Roc Blanc, així com la millora del paviment del seu gimnàs, o el manteniment dels patis escolars.

Aquest curs escolar 2018-2019 tornaran projectes exitosos com el d'emprenedoria Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) i d'altres nous i de temàtica actual com és el projecte de construcció de drons per part dels infants de 6è de l'Escola Rosella, en el qual hauran de programar el software, muntar-lo i aprendre a fer volar un dron. O com el projecte de robótica First Lego League, que s’iniciarà aquest any pels alumnes de 6è de l’Escola Roc Blanc.

Classe de P4 Escola Rosella

Les llars d'infants municipals Barromina i Can Trias -amb 41 i 25 infants matriculats respectivament- van començar el nou curs el passat 3 de setembre, duent a terme unes primeres sessions d'adaptació pels infants que es reincorporen al centre o que n'entren per primera vegada. És important realitzar aquest procés adaptatiu amb els nens i les nenes que tornen a les llars d'infants per a la seva estabilitat emocional, normalitzant el canvi d'espai habitual i la convivència amb els altres infants i docents.

 

Llar d'infants Barromina

 

Així mateix, divendres 14 de setembre serà el torn de l'alumnat de l'institut de Viladecavalls. En total, 717 nois i noies cursaran ESO i Batxillerat. L'activitat a l'institut ja va començar, però, la setmana passada amb els exàmens de recuperació del curs anterior. Avui ha començat l'alumnat d'ESO i demà el de Batxillerat, en horari de 10 a 12h i divendres tot l'alumnat del centre en l'horari normal.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant per dotar a les escoles, llars d'infants i institut del municipi de millores en les seves instal·lacions i oferir tot el suport en els seus projectes educatius.