Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:54 | 24/07/2024

Torna l'activitat al Centre Cívic Paco Cano

El Centre Cívic Paco Cano de Can Trias va reprendre l'activitat, ahir dilluns 3 de setembre, després del període vacacional d'estiu.

dimecres 05 setembre 2018

A partir d'aquest mes de setembre, l'equipament municipal de Can Trias tornarà a acollir les activitats estables organitzades per les entitats i associacions que fan ús d'aquest espai, com ara l'Asociación de Baile de Can Trias, AS Cultural, Grup de Dones de Can Trias, HappyDays o l'Associació de Veïns de Can Trias.

A més a més, l'ajuntament ofereix diverses activitats estables, com ara les classes de taekwondo infantil, ioga, gimnàstica de manteniment per a gent gran i lectoescriptura, i serveis com ara podologia i perruqueria per a gent gran i el casal d'avis, recetment renovat. Per utilitzar aquest serveis, les persones interessades s'han d'adreçar al centre cívic, en horari de 15.30 a 20.00 hores.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls s'està treballant amb continuïtat, des dels darrers anys en millorar les instal·lacions d'aquest centre i adaptar-lo a les necessitats de les persones usuàries, per fer-lo més atractiu, funcional i actual pel benestar de la ciutadania i el foment de les relacions socials entre el veïnat.