Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:40 | 25/07/2024

Torneig benèfic “Pequeños Sueños” a Viladecavalls

Dissabte 3 de desembre, Viladecavalls acollirà la 3a edició del Torneig Benèfic “Pequeños Sueños” què organitza el col·lectiu de Pares de l’equip aleví “Pequeños Sueños” de Terrassa.

divendres 02 desembre 2016

Després de l’èxit d’anteriors edicions, el Camp de Futbol de la U.D. Can Trias ha estat l’escenari escollit per dur a terme aquesta nova edició, que té com a principal objectiu ajudar a les famílies més necessitades. U.D. Can Trias, Terrassa F.C, Can Parellada, Olímpic Can Fatjó i l’EF Manu Lanzorte... hi participaran des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda.

En el marc d’aquest torneig de futbol, s’ha organitzat una gran jornada solidària, que servirà per a recollir aliments, joguines i aportacions econòmiques, els quals aniran destinats a Fundació Busquets, ONG Viladecavalls Vida i Pau, Fundació Main i l’Associació Hipofam, entre d’altres.

L’acte comptarà amb un munt d’activitats: des d’inflables a jocs tradicionals, pintada de cares o fins i tot una exhibició de Pole Dance, una art escènica que és una combinació de dansa i gimnàstica. També hi haurà la rifa de tres paneres amb productes que diverses empreses i entitats han donat, entre el que hi ha una samarreta de l’Sporting de Gijón, del Madrid i del Barça.

Retransmissió Barça-Madrid en pantalla gegant

S’instal·larà una pantalla gegant per veure el clàssic entre els dos primers classificats de la lliga. Es podrà veure a partir de les 16 h. 

Visita del Patge Feliu

Des de les 11h del matí i fins a les 18h, els més petits podran aprofitar els dia per entregar les seves cartes a l’ambaixador reial, que les recollirà  per a portar-les a Ses Majestats Els Reis Mags de l’Orient.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls us convidem a assistir a la jornada esportiva-solidària en la que valors com l’esforç, el companyerisme i la solidaritat seran protagonistes. Un dia en què sigui quin sigui el resultat, hi guanyem tots.