Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:55 | 25/07/2024

Tot a punt per a iniciar la temporada 2017 de la piscina municipal

Hi haurà una Jornada de portes obertes a la piscina demà dissabte

divendres 16 juny 2017

Demà dissabte 17 de juny s'inicia la temporada 2017 de la piscina municipal de Viladecavalls que romandrà oberta fins al 3 de setembre en horari d'11.00 a 20.00 hores.

L'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat un seguit d'actuacions de millora i manteniment de l'equipament abans de l'obertura de la piscina per garantir un servei de qualitat.

La col·locació de nou paviment a la zona de vestidors, el repintat del mur exterior de les instal·lacions després del vandalisme dels darrers dies, reposició de 50 rajoles del perímetre de la piscina gran, reparació de la tanca de separació entre les dues piscines o la posada a punt de la maquinària de filtració i depuració de l'aigua, són algunes de les actuacions que s'han dut a terme.

Per a celebrar l'inici de la temporada, demà dissabte 17 de juny, la piscina obrirà les portes amb entrada gratuïta, perquè tothom es pugui informar dels abonaments i preus puntuals d'aquest equipament municipal que ens ajuda a esbargir-nos, refrescar-nos i passar millor la calor de l'estiu.

 

Tota la informació de la piscina municipal en el següent enllaç.

Galeria d'Imatges

Piscina Municipal 2017
Repintat del mur exterior després del vandalisme