Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:45 | 24/07/2024

Tot a punt per a la celebració de la Nit de Sant Joan

L’arribada de la Flama del Canigó tornarà a marcar l’inici de la nit més curta de l’any

divendres 16 juny 2023

Viladecavalls es prepara per viure la tradicional Nit de Sant Joan amb una programació que començarà, com és tradicional, amb l’arribada de la Flama del Canigó. Aquesta iniciarà el 23 de juny el seu recorregut a les 19.30 hores, l'avinguda Can Corbera. Posteriorment la flama passarà la Creueta, els carrers Sant Martí i Major, la carretera B-120, els carrers Orenetes, Pau Claris, Prat de la Riba, Cardener, el Camí de Can Sanahuja i els carrers Rosari i Nou fins a arribar a l’Ajuntament.

Els i les participants en el recorregut tindran l'oportunitat de recollir les seves samarretes el dimecres 21 de juny, d’11 a 13 h, a l'Ajuntament de Viladecavalls, concretament a la sala de plens. A més, les samarretes també es lliuraran a l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Corbera el mateix dia.

Ja a les 20.15 hores, a la plaça de la Vila, està programada l'encesa del peveter acompanyada pel Cor de Sant Martí i la interpretació dels Segadors i l'emblemàtica cançó "Tornarem".

A les 21 hores, al carrer Antoni Soler Hospital, es durà a terme un sopar popular organitzat pel Casal Familiar de Viladecavalls. El preu del menú per als adults és de 10 € pels socis i 13 € pels no socis. Els més petits també tindran una opció de menú infantil disponible per 5 € pels socis i 8 € pels no socis. Els tiquets per a aquest sopar es podran comprar al Casal Familiar fins al dia 20 de juny.

Finalment, a les 23 hores, a la plaça de la Vila, es realitzarà l’encesa de la foguera acompanyada d’un espectacle de foc a càrrec dels diables de Sant Pere Nord de Terrassa que precedirà al ball popular amb la música de DJ Capuzzi.

Galeria d'Imatges

Programació de Sant Joan