Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:14 | 17/07/2024

Tot a punt per a l'alerta de neu

Davant l’activació del Pla Neucat en Pre-Alerta per risc de nevades des del mig dia fins a la matinada, es demana especial precaució en la mobilitat.

dimecres 25 gener 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls ha activat un dispositiu especial davant la previsió de neu les pròximes hores.
 
El consistori disposa d’un vehicle llevaneu i un tractor equipat, que en las darreres hores ha procedit a l’estesa de sal a l’entrada de les urbanitzacions, com a mètode preventiu. En aquest sentit, la maquinària de distribució de sal està preparada per utilitzar.
 
El protocol per a baixes temperatures preveu l´elaboració d´unes llistes especials per part dels Serveis Socials, on es recull quins són aquells ciutadans en situació de vulnerabilitat. Així, es posa especial atenció a la gent gran i ciutadans amb limitacions de mobilitat.
 
També s’ha instal·lat un generador de corrent a l’entrada del Consistori, com a font d’energia alternativa, en cas d’emergència.
 
A més, al Parc de Bombers de Viladecavalls hi han 3 bombers de guàrdia fins a les vuit del vespre, que romandran activats en funció de l’evolució del temps. L'operatiu també compta amb el desplegament d’efectius de la Policia Local, voluntaris de Protecció Civil i Brigada Municipal.
 
Per preveure qualsevol incidència, podeu seguir la previsió i els avisos a través del Servei Meteorològic de Catalunya així com consultar la informació actualitzada de Protecció Civil.