Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 01:56 | 20/07/2024

Tot a punt per als actes commemoratius de la Diada de l'Onze de Setembre a Viladecavalls

dilluns 08 setembre 2014

Un any més, el Consistori de Viladecavalls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un conjunt d’actes institucionals que arrencaran dimecres 10 de setembre al vespre.

A les 20:45 hores, tindrà lloc la hissada de la senyera i la posterior interpretació de l'himne nacional de Catalunya a la Plaça de la Masia de Can Turu.

Tot seguit l’ofrena floral al Coronel Francesc Busquets i Mitjans. L’acte estarà amenitzat pel Cor de Sant Martí i els alumnes de l’Escola de Música Pau Casals.

A les 21:00h, començarà a la mateixa plaça del Coronel Francesc Busquets i Mitjans, el sopar de germanor que aplegarà veïns i veïnes del poble. La venda de tiquets tindrà lloc a la seu de l'A.VV. del Centre avui i demà d'11 a 14 i de 17 a 20h, i el dia 10 de setembre d'11 a 14h. - Al CCPC (Pintor Casas, s/n): avui dia 8 de setembre de 16 a 20h.

Dijous, l’Ajuntament organitza la tradicional pujada al Ros, on un any més es renovarà la senyera que hi ha al cim. La sortida és prevista a les 9:00h. Des de la Plaça de la Vila. Un cop a dalt, hi ha prevista la cantada de l’Himne Nacional de Catalunya.

A la tarda, sortida d'autocars en destinació a la gran V que tindrà lloc a Barcelona.

L’Ajuntament vol promoure aquesta festivitat de tots els catalans, tot animant als veïns i veïnes a assistir als actes commemoratius de la Diada.

 

Bona Diada!