Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:09 | 13/07/2024

Tot a punt per començar el curs escolar 2019-2020 als centres educatius de Viladecavalls

Aquesta setmana, ahir dia 9 en el cas de les llars d'infants municipals i dijous 12 a la resta de centres educatius del municipi, arrencarà un nou curs escolar en què els alumnes tornaran a omplir les aules.

dimarts 10 setembre 2019

Amb l'objectiu de què, passades les vacances d'estiu, els infants es trobin amb uns equipaments adequats i de qualitat, l'Ajuntament ha realitzat un seguit de treballs de manteniment i millora tant a les llars d'infants municipals com a les escoles de primària.

A l'Escola Rosella s'han dut a terme tasques de pintura, com ara a l'aula de professorat, al menjador, en alguns dels passadissos de l'escola o en murs del pati. A l'Escola Roc Blanc s'han pintat gran part de les baranes interiors i exteriors del centre i a les llars d'infants s'han pintat algunes de les aules, així com instal·lat paviment antilliscant a la rampa d'accés de la Llar d'infants Barromina.

A més d'aquests treballs de millora, l'Ajuntament tornarà a donar suport als projectes en què participin els centres educatius, com ara el torneig "First Lego League" o el programa de foment de l'emprenedoria "Cultura emprenedora a l'Escola" (CuEmE), així com es continuarà realitzant el "Coneix Viladecavalls" impulsat per l'Ajuntament conjuntament amb les escoles Rosella i Roc Blanc.

Galeria d'Imatges

DSC_0163.jpg
aula-infants.jpg
passadis2.jpg
passadis.jpg
mur-pati.jpg
menjador.jpg
barana-interior-roc-blanc.jpg
ala-professorat.jpg
mobiliari-urba-pati.jpg
Rampa amb paviment antilliscant a la llar d'infants Barromina