Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:17 | 13/07/2024

Tot preparat per l’Aplec de Sant Miquel de Toudell 2023

L’ermita acollirà un esmorzar popular i exhibicions culturals el pròxim 24 de setembre

dijous 21 setembre 2023

El veïnat vilacavallenc té una cita el pròxim diumenge, 24 de setembre, amb una nova convocatòria de l’Aplec de Sant Miquel de Toudell, un esdeveniment a on, cada any, desenes de persones gaudeixen d’àpats i d’activitats culturals. La celebració coincideix enguany amb el 15è aniversari d’Amics de Sant Miquel de Toudell, entitat organitzadora de l’acte.

La jornada començarà a les deu del matí, amb la tradicional caminada a l’ermita de Sant Miquel de Toudell des de la plaça de l’Església. Des de l’organització, es recorda que per participar-hi cal vestir armilla reflectant. Cap a les onze del matí, s’oferirà una mesa i, tot seguit, es prepararà un esmorzar popular per a tothom.

Cap al migdia, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir amb un concert a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa i, a continuació, s’encetarà una mostra de cultura popular catalana conduïda pels Petits Dracs, les Gralles i la Colla Bastonera de Viladecavalls i l’Esbart Egarenc del Social de Terrassa. Es preveu que l’activitat s’allargui fins a les 14 hores.

D’altra banda, Amics de Sant Miquel de Toudell ha anunciat que es posposa la paella de germanor i l’exhibició dels Castellers de Terrassa. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls i de la Parròquia de Sant Martí de Sorbet.

Galeria d'Imatges

aplec.png