Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:30 | 23/07/2024

Tractament extraordinari preventiu del control de rosegadors per l'època estival 2021

L’Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat, un any més, el reforç dels tractaments de control de rosegadors, arribat el període estacional en el qual es donen les condicions per a la proliferació de rosegadors.

dijous 20 maig 2021

Durant els mesos de maig, juny i juliol, es duran a terme tres tractaments de desratització preventius a tot el terme municipal. Els tractaments es realitzaran per part de l’empresa GESTIOR QUIMICS, SL. i amb el suport de la Brigada Municipal que donarà suport en la senyalització viària dels microtalls de carrers puntuals per poder dur a terme els treballs.

Els tractaments es faran amb el sistema de "Lluita Integrada", basat en la utilització de productes biorracionals, amb els mínims nivells toxicològics, respectant la salut pública i el medi ambient, per mitjà de la  col·locació d’esquers amb rodenticida als embornals i tapes de clavegueram del municipi. 

Aquesta actuació de desratització preventiva es complementa amb els que es realitzen mensualment durant tot l’any a tota la xarxa de clavegueram del municipi.

Dates del tractament:

  • Primer tractament:  19 de Maig de 2021
  • Segon tractament: 21 de juny de 2021
  • Tercer tractament: 19 de Juliol de 2021