Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:32 | 24/07/2024

Transport de reforç a l’Institut de Viladecavalls

dimecres 09 setembre 2020

Dilluns 14 de setembre s’inicia el curs escolar 2020-2021 pels centres educatius de primària i secundària de Viladecavalls que enguany és excepcional i està marcat per l’evolució de la situació epidemiològica.

L’Ajuntament té com a principal objectiu un inici de curs segur complint amb totes les mesures necessàries per evitar possibles contagis als alumnes del municipi.
Per tal d’aconseguir-ho s’ha incrementat el servei del transport a l’Institut de Viladecavalls duplicant l’oferta respecte al curs anterior.

A més de reforçar el servei, es contracten controladors que supervisaran les entrades i sortides esglaonades dels alumnes.
Per portar a terme aquesta tasca el primer dia del curs es repartiran unes cartolines de colors assignades segons cada nivell.
Caldrà portar-la sempre a sobre i cada autobús portarà el seu color d’identificació.
Les cartolines no es poden intercanviar amb cap altre usuari i cal respectar els horaris i ser molt
puntuals a les parades per facilitar la feina de tothom i evitar aglomeracions al transport.

L’Ajuntament treballa des del mes de juliol transversalment amb el servei d’Educació, la direcció de l’Institut i l’operador del servei de TGO, per tal de complir amb tots els protocols de seguretat però per aconseguir un bon resultat és imprescindible la col·laboració de pares i alumnes. Per això és important remarcar el següent:

1) L’èxit del servei dependrà que els/les alumnes respectin escrupolosament els horaris i els autobusos identificats per a cada grup.

2) L’Ajuntament fa un esforç d’innovació i econòmic per respondre a les necessitats educatives actuals, tant en els desplaçaments del servei de transport, com en la seguretat de tots els centres educatius del municipi que s’han adaptat als ‘Plans d’Obertura de centres’, segons les instruccions de la Secretaria de Polítiques Educatives del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Més informació a: