Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:48 | 23/07/2024

Treballs d’asfaltat al nucli urbà i al barri de Can Trias

Les tasques de pavimentació comportaran canvis i afectacions en el trànsit. Es faran treballs de millora a la plaça Roc Blanc, per millorar el ferm dels camins transitables del parc, i al carrer Pintor Greco.

dimarts 19 març 2019

Del 25 al 28 de març es faran tasques d’asfaltat als carrers Josep Tarradellas i Francesc Macià, amb afectacions al trànsit.

 
Les afectacions al trànsit seran les següents:

Carrer Josep Tarradellas (i encreuament amb c. Lluis Companys) els dies 25 i 26 de març:
  • Circulació alternativa per c. Francesc Macià

  • Prohibit circular el tram següent de Josep Tarradellas (a partir de Lluis Companys) per afectació de la cruïlla.

  • L’estacionament queda prohibit del 25 al 28 de març, ambdós inclosos

 
Carrer Francesc Macià els dies 27 i 28 de març:
  • Circulació alternativa per c. Josep Tarradellas (canviarà de sentit)

  • Estacionament prohibit

 
En tots dos casos, els veïns i veïnes no podran entrar ni sortir dels seus garatges durant del 25 al 28 de març, ambdós inclosos. Us recordem que la ciutat disposa d’un aparcament municipal al carrer de les Orenetes.
 
Obres asfaltat Josep Tarradellas i Francesc Macià
 

Treballs de manteniment i millora a Can Trias


Pel que fa als treballs a la plaça de Roc Blanc, es fan del 18 al 22 de març i no afectaran al trànsit rodat ja que les feines aquí es centren en la millora dels camins de l’interior de la plaça.

A partir del 25 de març començaran també els treballs de millora i manteniment del carrer Pintor Greco. Les tasques a realitzar contemplen el reasfaltat de les calçades, la reparació i substitució dels panots de les voreres i el paviment de la rambla central, es crearà un espai adequat per ubicar les noves bateries de contenidors i es realitzaran passos de vianants elevats en tres cruïlles del carrer. D'aquesta manera i un cop finalitzades les feines, previst per principis del mes de maig, s'habilitaran aparcaments i carrils de circulació per les dues bandes on no podran circular vehicles de gran tonatge.

Aquestes obres comportaran la prohibició de circulació i estacionament en tot el carrer mentre durin els treballs. Se senyalitzarà tota la zona d'actuació i s'habilitaran recorreguts alternatius per minimitzar aquestes afectacions

 

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament continua treballant per la millora de l’espai públic i el manteniment dels carrers i places del municipi.