Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:33 | 15/07/2024

Treballs d’obertura d’una nova franja perimetral al nucli urbà i manteniment de les existents

La setmana passada es van iniciar els treballs de nova obertura de la franja perimetral del nucli urbà i es preveu unes 5 setmanes de treballs per aclarir la vegetació amb els criteris de prevenció d'incendis que s'estableix per normativa (llei 5/2003), si les condicions climatològiques ho permeten.

divendres 20 maig 2022

Es tracta de crear una franja de 25 m2 d'amplada al voltant de les urbanitzacions amb vegetació aclarida per evitar la continuïtat de la vegetació i minoritzar la intensitat del foc en cas d'un possible incendi, millorant la seguretat de la urbanització. Es calculen unes 4 ha de terreny a intervenir.

Aquesta setmana s'han iniciat també els treballs de manteniment de les franges perimetrals ja existents de les urbanitzacions de St Miquel de Guanteres, El Molinot i La Planassa, per realitzar les tasques bianuals de desbrossament d'aquesta infraestructura, per tal que mantingui la seva funcionalitat davant la prevenció d'incendis forestals. Es calculen unes 3 setmanes si el temps ho permet i unes 28 ha de terreny intervingut.

Galeria d'Imatges

MicrosoftTeams-image (47).png
MicrosoftTeams-image (48).png
MicrosoftTeams-image (46).png