Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:45 | 25/07/2024

Treballs d'arranjament del dipòsit d’aigua de Can Margarit per la campanya de prevenció d'incendis de l’estiu

L’Ajuntament, en coordinació amb l'ADF de Viladecavalls, ha dut a terme treballs de manteniment, conservació i millora del dipòsit d’aigua de 164 m3 d'aigua, situat a Can Margarit a la finca Can Buxeres, donat que es trobava en males condicions i és una instal·lació necessària per a les dotacions aèries d’extinció d’incendis.

dimecres 29 juliol 2020

Entre les tasques realitzades per l’Ajuntament es troben: la desbrossada perimetral de la zona, l’eliminació dels residus acumulats dins del dipòsit, el canvi de la lona d'impermeabilització, així com la reparació de la bomba d'aigua que alimenta el dipòsit per part de l’ADF. Actualment, el dipòsit ja es pot fer servir com a reserva d'aigua per la prevenció d'incendis.

Durant el mes d'agost, s'hi preveu pintar la xapa exterior i col·locar un corament d'alta visibilitat per a helicòpters.

El dipòsit forma part del Pla Municipal d’Incendis forestals –període 2017-2021– i és una instal·lació estratègica pel seu emplaçament a la zona d’especial protecció de la Serra de Collcardús, a la zona forestal nord del municipi, i per la seva posició elevada que fan que sigui de recurrent la seva utilització per part de dotacions aèries d’extinció d’incendis forestals.

Galeria d'Imatges

Detall arranjament diposit d'aigua Can Margarit
Estat anterior als treballs d'arranjament