Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:35 | 15/07/2024

Tret de sortida a la tercera edició de les Jornades d'Emprenedoria de Viladecavalls

Dues sessions de creativitat i emprenedoria a càrrec del director de Creat360, Santi Rius, han donat el tret de sortida a la tercera edició de les Jornades d'Emprenedoria, organitzades per l'Ajuntament de Viladecavalls conjuntament amb l'IES Viladecavalls i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Orbital 4.0. i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

dimecres 25 setembre 2019

Aquestes jornades s'adrecen als joves de 2n de batxillerat de l'institut de Viladecavalls i tenen per objectiu apropar el món empresarial als alumnes per mitjà de tallers i visites a les empreses col·laboradores del projecte.

En total es realitzaran 9 jornades repartides entre els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. En les dues primeres sessions, Santi Rius va transmetre la necessitat d'enfrontar els reptes del dia a dia amb esperit creatiu, tenir sempre els ulls oberts, ser curiosos, aprendre dels errors i procurar ser feliços i emocionar amb el que un fa, entre altres consells.

La segona sessió, duta a terme el passat dilluns 23 de setembre, va comptar amb la participació del veí, Jordi Dueso, que va explicar com amb esforç i il·lusió ha aconseguit fer realitat diversos somnis i objectius que creia impossible a causa de les seqüeles d'un greu accident que va patir.

La pròxima sessió anirà a càrrec de l'empresa local, FICOSA, el pròxim 7 d'octubre i aproparà el món de la innovació tecnològica als joves de l'institut.

Cartell de les jornades d'emprenedoria 2019

Galeria d'Imatges

cartell-jornades-emprenedoria-2019-2.jpg