Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:02 | 24/07/2024

Tret de sortida del festival musical Viu la Veu 2018

El concert inaugural d'en Cesk Freixas va obrir el festival musical Viu la Veu 2018, el passat divendres 1 de juny, a la terrassa de l'EMM Pau Casals.

dimarts 05 juny 2018

El públic que va assistir a l'acte inaugural de les 4es jornades de la Veu Humana i cicle de concerts Viu la Veu -prop d'un centenar de persones- van gaudir del concert d'en Cesk Freixas i de les ja icòniques vistes de Montserrat, tintades amb la llum de la vesprada. El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles va presentar el seu sisè disc, Proposta, en el qual connecta la reivindicació amb el vessant més constructiu i positiu de la seva tradició ideològica.

El pròxim concert dins del cicle Viu la Veu tindrà lloc aquest divendres 8 de juny a les 21h a càrrec d'en Pau Blanc, un jove de la Bisbal de l'Empordà que ens presentarà el seu primer disc, El Jou. Les lletres de les seves cançons són marcadament personals i s’acosten a la sàtira i a la crítica social a ritme de blues, folk i pop.


Taller infantil amb Jaume Barri

A més a més dels concerts programats per aquesta edició del Viu la Veu, s'han organitzat dos tallers musicals. El primer taller va tenir lloc a la plaça Jordi Torras, el mateix divendres 1 de juny a les 17h, en el qual una vintena d'infants van seguir atentament a en Jaume Barri, que va dedicar la seva activitat a la cançó popular i infantil com a element connector entre la música, els sentiments i les persones que ens envolten.

Taller de Jaume Barri

El pròxim taller anirà a càrrec del quartet de gòspel The Gourmets, el 5 de juliol a les aules de l'escola de música, i explicaran els orígens d'aquest gènere musical amb una pràctica per iniciar-se en el cant. Les persones interessades a participar en aquest taller hauran d'inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a emmpaucasals@viladecavalls.cat.