Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:28 | 13/07/2024

Trobada entre l'Ajuntament de Viladecavalls i Creu Roja per detallar les pròximes accions al municipi

L'Ajuntament de Viladecavalls i Creu Roja de Terrassa s'han reunit avui dilluns 24 de setembre per acabar de detallar les pròximes accions que es duran a terme al municipi.

dilluns 24 setembre 2018

La reunió ha tingut lloc a l'ajuntament amb l'assistència de la coordinadora de Creu Roja Terrassa, Loli Borges, el seu president, Marià Gallego, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i la tècnica municipal de Serveis Socials.

El pròxim mes d'octubre s'iniciarà un cicle de xerrades informatives a Viladecavalls en les quals Creu Roja explicarà a les persones assistents la seva funció en l'àmbit de la infància i la joventut (dimarts 2 d'octubre a les 18 h al Centre Cívic Paco Cano), les persones grans (dimarts 9 d'octubre a les 18 h a la biblioteca Pere Calders) i les dones en vulnerabilitat social (dimarts 16 d'octubre a les 18 h al Centre Cívic Paco Cano).

El 2 d'octubre, coincidint amb la primera xerrada informativa del cicle, es durà a terme un acte institucional en el qual l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, explicarà als assistents els objectius d'aquesta col·laboració amb Creu Roja.

La col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecavalls i Creu Roja de Terrassa es va formalitzar amb la signatura d'un conveni el passat 29 de maig amb el qual es pretén desenvolupar diferents projectes adreçats a la població infantil i a la gent gran del municipi.