Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:41 | 12/07/2024

Últims dies de participació ciutadana sobre la construcció d’un nou equipament sociocultural a Can Trias

dimecres 12 febrer 2020

Des del passat dia 3 i fins el 16 de febrer està obert el procés participatiu perquè els veïns i veïnes de Can Trias decideixin la futura construcció d’un nou equipament sociocultural adreçat a l’activitat veïnal i associativa del barri amb la finalitat de complementar la xarxa actual d’equipaments públics de la zona.

L’Ajuntament treballa amb la màxima transparència, donant accés a la població de tota la informació relacionada amb la proposta per a la construcció d’aquest nou equipament sociocultural.

El procés compta amb total garantia del secret de vot. Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’utilitzarà el número de document d’identitat i la data de naixement per comprovar l'empadronament.

El resultat serà vinculant, l’Ajuntament de Viladecavalls respectarà el resultat que es derivi d’aquest procés de consulta. Per tant, el projecte tirarà endavant si els veïns i veïnes de Can Trias ho decideixen amb majoria simple (més vots a favor que en contra) i en cas contrari no es construirà l’equipament.

Tota la informació està disponible al web: https://consulta.viladecavalls.cat