Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:25 | 23/07/2024

Últims dies per a participar en el 6è Festival de Curtmetratges locals

L'Ajuntament de Viladecavalls, a través del Punt d'Informació Jove de Viladecavalls, organitza una nova edició del Festival de Curtmetratges locals, que tindrà lloc el pròxim 17 de maig, a partir de les 16.00 hores, al Punt Jove L'Altell (plaça de la Masia de Can Turu, s/n).
Cartell del festival
Cartell del festival

dilluns 29 abril 2019

Enguany, el festival arriba a la seva 6a edició i comptarà amb la novetat d'un passi de curtmetratges de conscienciació en matèria de violència de gènere, en acabar la projecció dels curts participants i just abans de la proclamació dels guanyadors i el respectiu lliurament de premis.

El concurs s'adreça a joves d'entre 12 i 30 anys, empadronats a Viladecavalls o que cursin estudis al poble i haver participat activament en l'elaboració del curt. La temàtica és lliure i la durada ha de ser d'entre 1 i 9 minuts.

Les persones que vulguin participar encara tenen temps fins divendres 3 de maig. Les obres s'han de lliurar en format .avi en DVD o llapis USB en qualsevol dels dos Punts d'Informació Jove de Viladecavalls: A l'Altell les tardes de dimecres i divendres o al Centre Cívic Paco Cano les tardes de dilluns, dimarts i dijous.

Els assistents del festival podran votar el seu curt preferit, representant el 30% del pes dels resultats, mentre que un jurat especialitzat en el món audiovisual aportarà el 70% restant. El premi pel primer classificat serà una càmera de vídeo i pel segon, una càmera de fotos.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç.

Galeria d'Imatges

Bases Festival Curtmetratges locals.jpg