Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:56 | 22/07/2024

Últims dies per inscriure's a la Gala de l'Esport de Viladecavalls

El termini per adquirir el tiquet per assistir a l'acte s'amplia fins el pròxim dimarts 14 de març.

divendres 10 març 2017

L'Ajuntament ha organitzat el pròxim 18 de març la primera Gala de l'Esport de Viladecavalls. Un esdeveniment, obert a tothom, que té com a objectiu el reconeixement a les entitats i esportistes que, amb el seu treball i esforç, promouen els valors de l'esport tant a Viladecavalls com en el conjunt del territori.

En aquesta primera edició, Xavier Bonastre, redactor i conductor dels Esports de TV3, serà l'encarregat de presentar la gala en la qual es farà entrega d'un reconeixement als representants de l'important teixit esportiu amb què compta el nostre municipi.

Durant el sopar, els assistents participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones a càrrec del Restaurant Ristol, una "escapada" al Pirineu català a càrrec de l'agència de viatges Pirineu Evasió, un rellotge esportiu a càrrec de la joieria Pere Berenguer, una raqueta i raqueter de pàdel a càrrec de Base:BenitoSports i una panera a càrrec de Casa Gispert.

La companyia de teatre Planeta Impro serà l'encarregada de donar el tret final a la gala amb un espectacle d'improvisació teatral que de ben segur despertarà somriures i rialles entre els presents.

Si voleu participar en la 1a Gala de l'Esport de Viladecavalls adreceu-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada als baixos del carrer Antoni Soler i Hospital núm. 7-9. El preu, subvencionat per l'Ajuntament, és de 15 euros i teniu temps fins dimarts vinent dia 14 de març per adquirir els vostres tiquets.