Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:03 | 18/07/2024

Un centenar de persones han trobat feina a través del Servei Local d’Ocupació durant el 2021

· El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Viladecavalls ha assessorat i orientat 138 persones i 51 empreses en qüestions relacionades amb l’ocupació durant l’any 2021. · Un total de 104 persones han trobat feina a través del Servei Local d’Ocupació durant el 2021.

dimarts 08 febrer 2022

L’Ajuntament de Viladecavalls ha continuat oferint un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que cerquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen suport per cobrir les seves necessitats. 

Al llarg del passat 2021, s’han realitzat 291 atencions a 138 persones residents al municipi i 104 persones s’han incorporat de nou a la borsa de treball per rebre suport ocupacional i accedir a les ofertes de treball que es gestionen des del Servei Local d’Ocupació, a través de Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona. Moltes de les persones vinculades a la borsa de treball del serveis es troben en,  atur o en actiu, però els ha sorgit la necessitat de reorientar la trajectòria professional. 

Durant el 2021, 370 persones vinculades  a la borsa de treball del municipi han estat actives en la recerca de feina, de les quals  el 73% resideix al municipi de Viladecavalls. 

Pel que fa al teixit empresarial, s’ha intensificat l’assessorament i suport incorporant 70 noves empreses a la borsa per tal de publicar ofertes de treball i rebre suport per la selecció de personal o assessorament per subvencions o altres temàtiques.

Durant aquest 2021 s’han publicat 86 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació. La necessitat de contractació ens ha arribat per part de 35 empreses, 33 de les quals estan ubicades al municipi o bé hi ofereixen serveis. 

Un total de 39 persones s’han incorporat de nou al mercat laboral amb una nova oportunitat de feina. Es destaca el sector serveis, atenció a persones i suport a l’empresa.

Actualment tenim publicades ofertes de feina per treballar al municipi que pots consultar filtrant per Viladecavalls al següent enllaç: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

El Servei Local d’Ocupació atén amb cita prèvia trucant al: