Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:07 | 22/07/2024

Un escenari obert a tots els músics del poble per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics

El pròxim 21 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, L’Ajuntament de Viladecavalls, a partir de les 16.30, disposarà un escenari a la Plaça Jordi Torras perquè qualsevol músic del poble, aficionat o professional, gran o petit, sol o acompanyat tingui la oportunitat d’oferir la seva música a tots els que es vulguin acostar a gaudir-ne. L’acte l’organitza l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls.

dilluns 20 novembre 2017

"Escenari Obert" pretén oferir un espai de difusió musical per a tot aquell músic solista o grup que hi vulgui participar. Només ha d’adreçar un mail a l’Escola de Música presentant la seva proposta i se li assignarà una franja horària entre les 16.30 i les 18.00. No s’haurà de preocupar per res mes, comptaran amb un escenari de 16m2 i amb l'equipament tècnic necessari. Aquest acte neix amb vocació de continuïtat.

Així doncs, enguany la tradicional celebració de la festivitat de Santa Cecília que sempre s’oferia des de l’Escola de Música Pau Casals de Viladecavalls agafa un caràcter més obert i participatiu. L’Ajuntament aposta decididament per l’Escola de Música com un dels agents de dinamització cultural del poble i l’Escola de Música, per la seva banda, entoma el repte i inicia una etapa que es vol caracteritzar per la proposta d’esdeveniments musicals oberts a tothom i amb la voluntat clara d’incidir en la vida cultural del poble.