Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:40 | 13/07/2024

Un gran esforç per una festa major adaptada a la COVID

Tot i la situació de pandèmia que encara vivim i les mesures de seguretat que cal mantenir, l’Ajuntament de Viladecavalls està realitzant un gran esforç per poder reprendre la celebració de la nostra festa major.

divendres 18 juny 2021

El camí cap a la fi de la pandèmia encara no és tan a prop com tots i totes voldriem, és important que no abaixem la guàdia, però també ho és reactivar el sector cultural del nostre país i tenir cura del benestar de la ciutadania, tant dels infants, com del jovent i les persones adultes del nostre poble. Des de l’Ajuntament, a través del Servei de Cultura, s’està treballant intensament per poder organitzar una festa major de qualitat, malgrat les dificultats provocades per la COVID-19.

La Festa Major repartida en 4 espais del municipi

Una de les adaptacions a la pandèmia més destacables de la festa major d’enguany és el desplegament d’actuacions a diversos punts del municipi. Per primera vegada a la història de la festa major de Viladecavalls, les activitats no estaran centralitzades al nucli urbà, si no que estaran repartides en 4 espais del municipi (Sant Miquel de Guanteres, a Can Trias, al nucli urbà i a Can Turu) amb actuacions simultànies.

4 dies amb actuacions tant d’artistes locals com d’arreu

L’Ajuntament està enllestint un programa de concerts i espectacles de circ, màgia, infantils, monòlegs, entre altres, que es duran a terme del 9 al 12 de juliol, fomentant les actuacions de producció local, però també amb artistes d’abast nacional o internacional.

Tot plegat, comporta un gran esforç tècnic i econòmic per l’Ajuntament que s’està duent a terme amb il·lusió, professionalitat i rigor, per a la ciutadania i el teixit cultural i associatiu de Viladecavalls.

Visquem la nostra Festa Major plenament, però amb seguretat !