Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:31 | 16/07/2024

Una 20a de joves participen en les jornades “Vols trobar feina? a Viladecavalls

El passat dimarts 7 de febrer es va celebrar al Centre Cívic Paco Cano, la segona i darrera sessió informativa dels Programes per a joves, “Vols trobar feina?” per promoure l’ocupació juvenil.

dijous 09 febrer 2017

Com a l’anterior trobada del dia 20 de gener, l’objectiu de la iniciativa és fomentar la inserció al mercat laboral o el retorn al sistema educatiu en el cas d’aquells joves que, per algun motiu o altre, han abandonat els estudis.

Els joves assistents han rebut informació i assessorament de cadascun dels programes existents, gràcies a les entrevistes individuals a càrrec de dues tècniques del Consell Comarcal, que els orienten cap al programa que més s’ajusti als interessos de cada jove. A la sessió d’avui hi han participat joves del municipi de Viladecavalls i Ullastrell,  derivats principalment del Servei Local d’Ocupació, Punt Jove Viladecavalls i Consell Comarcal.

Els programes d’Ocupació per a joves del Consell Comarcal compten amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea.