Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:04 | 15/07/2024

Una alumna de l'escola Roc Blanc guanya el primer premi de la seva categoria del concurs audiovisual del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

L'alumna de 5è de primària de l'Escola Roc Blanc, Carla Escrich, ha guanyat el primer premi de la categoria Aleví del concurs audiovisual del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

dijous 21 juny 2018

L'objectiu del concurs, promogut pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Pla Català d'Esport a l'Escola, és el de fomentar l'activitat esportiva en edat escolar i l'equitat i la coeducació a l'esport, a més de transmetre valors com ara el de la temàtica de l'edició d'enguany, que consistia a trobar un eslògan i una imatge que reflecteixi un posicionament en contra del sexisme i la LGTBfòbia, per mitjà d'un breu vídeo de 30 o 60 segons creat amb material visual de producció pròpia.

El concurs s'adreçava als alumnes del cicle superior d'educació primària (aleví), primer i segon d'ESO (infantil i cadet) i Secundària post-obligatòria (juvenil), amb residència a qualsevol dels municipis de l'àrea d'influència del Consell Esportiu del Vallès Occidental.

La participació en el concurs per part dels alumnes del Cicle Superior d'educació primària de l'Escola Roc Blanc es porta fent des de fa ja uns anys amb diversos infants del centre educatiu premiats i, enguany, ha estat  l'alumna de l'Escola Roc Blanc, Carla Escrich, que ha aconseguit el primer premi de la seva categoria, aleví. L'Aaron Martínez, també alumne de l'escola de Viladecavalls, ha quedat segon classificat.

El lliurament dels premis es va dur a terme el passat 8 de juny al Centre Cívic Francesc Macià de Terrassa.

Des de l'Ajuntament donem l'enhorabona a la Carla i l'Aaron, a l'escola i als familiars dels alumnes premiats i els encoratgem a continuar participant en aquests concursos que fomenten valors enriquidors per als infants i per a la nostra societat.