Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:57 | 14/07/2024

Una crida al manteniment de piscines, tanques i parcel·les

L’Ajuntament recorda la importància de realitzar les tasques de manteniment abans de l’estiu

dijous 20 abril 2023

L’increment de les temperatures anuncia la proximitat de l’estiu i des de l’Ajuntament de Viladecavalls es fa una crida a la població per a realitzar prèviament el manteniment de piscines, parcel·les i tanques. Aquests treballs són obligatoris per a les persones propietàries i garanteixen la seguretat i la salubritat per al conjunt de la població. Les tasques que s’han de dur a terme durant tot l’any, però especialment davant dels mesos que arriben són:

 

Neteja de les finques

La vegetació ha de ser discontínua. En concret la distància entre arbres ha de ser entorn als 6 i 8 metres, la distància entre arbustos ha de ser al voltant de 3 i 5 metres i els arbres han d’estar esporgats fins a un terç de la seva alçada.

 

Tanques

En el cas de les tanques vegetals s’ha de vetllar per tal que la vegetació no envaeixi la via pública.

 

Piscines

S’ha de tenir cura per tal que l’aigua estigui neta i en bones condicions. D’aquesta manera evitarem l’aparició de males olors i la proliferació d’algues i d’insectes com poden ser els mosquits tigres.

 

Recordeu que, a més de portar les restes de poda a la deixalleria, teniu a la vostra disposició el servei de recollida porta a porta de restes vegetals.