Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:57 | 19/07/2024

Una Diada de Sant Jordi molt participativa

El primer Sant Jordi dels últims anys va arribar carregat d'activitats a la ja de per si multitudinària festa del llibre, en el que és un dels dies més esperats de l’any a tot Catalunya.

dimarts 26 abril 2016

Viladecavalls va viure dissabte una gran Diada de Sant Jordi. L'espai central de la Diada, ubicat a la plaça de la Vila, va comptar amb estands i paradetes, que al llarg de tot el matí van rebre la visita continuada de centenars de visitants què van sortir a fer la compra de roses i llibres,  aprofitant que la diada va coincidir en dissabte.

 

A més de comprar aquests productes, els assistents van poder gaudir d'una programació especial: Les principals activitats d’enguany van ser la realització de diverses exhibicions culturals com la Cantada de Caramelles dels Estels Cantaires, l'actuació de la Marching Band de l'escola municipal de música i l'espectacle de titelles "Sant Jordi i la Princesa”: un conjunt d’activitats amb què  es va encisar grans i petits, en una jornada molt festiva. Els bars del voltant també van voler participar de la Diada, oferint una tapa i cervesa o copa de vi a preus populars.

Satisfacció generalitzada entre els veïns del municipi per la recuperació de la celebració.

L’Ajuntament es mostra molt satisfet pel desenvolupament de l’acte i valora molt positivament, el gran ventall d’activitats dirigides a tots els públics i la bona resposta dels veïns i deixar palès l’agraïment públic a totes les persones, entitats i associacions que varen fer possible que la celebració de Sant Jordi 2016 a Viladecavalls fos tot un èxit.

 

Galeria d'Imatges

Espectacle de titelles Sant Jordi
EMMPC Sant Jordi 2016
Caramelles Sant Jordi 2016