Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:01 | 24/07/2024

Una memorable actuació posa punt i final a la 1º Estada Musical de l’EMMPC a Talamanca

Una quarantena d’alumnes de l’EMM Pau Casals de Viladecavalls van participar el passat cap de setmana de la 1ª Estada Musical a Talamanca.

dijous 07 abril 2016

Aquestes convivències van comptar amb una sèrie de tallers molt originals i participatius, com van ser el soundpainting, la percussió corporal i una jam session, amb els quals es va treballar especialment la creació i improvisació musical. Paral·lelament, es va dur a terme un treball de música de cambra i de conjunt, on alumnes de totes les edats, van barrejar multitud d'estils i gèneres musicals.

A més a més alumnes i professors van tenir l’oportunitat de visitar els indrets més emblemàtics de Talamanca i realitzar un munt d’activitats lúdiques coordinades per la Fundació Pere Tarrés.

L'estada va finalitzar amb la Mostra Musical al mateix Castell de Talamanca, on  els familiars dels alumnes i els vilatans de Talamanca van poder veure i escoltar tot el treball realitzat durant el cap de setmana.

 

Alumnes de l’EMMPC, el claustre de professors i l'AMPA de l'escola valoren molt positivament aquesta estada musical, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls i el de Talamanca. 

 

 

Galeria d'Imatges

Concert Final Castell Talamanca
Estada musical a Talamanca