Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:05 | 22/07/2024

Una nova agent cívic dóna assistència ciutadana a Viladecavalls

dijous 21 gener 2021

Una nova agent cívic recorre els carrers de Viladecavalls vetllant per una bona convivència ciutadania.

La contractació forma part de la convocatòria Covid-19 del programa extraordinari “Treball i Formació Covid 2020” de la Generalitat de Catalunya dins el marc de les mesures urgents recollides en el Decret Llei 16/2020, de 5 de maig, permet la contractació laboral temporal (Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre).

El projecte està coordinat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Les funcions de l’agent cívic estan dissenyades per ajudar a la ciutadania amb els seus drets i deures respecte a les normes d'urbanitat vigents. Donar informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi.

Es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus, la tinença de gossos o la mobilitat dels vehicles.

També s’encarrega d’atendre els dubtes de la ciutadania i participa en l'organització de les campanyes de civisme.

Des del consistori es dóna una especial rellevància per l’actual situació de crisi sanitària i econòmica provocada per la COVID-19 amb l’objectiu de pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia.