Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:31 | 15/07/2024

Una Unitat Mòbil de la Policia Nacional visitarà Viladecavalls, la setmana vinent, per renovar el DNI

L’Ajuntament de Viladecavalls, amb la voluntat d’oferir serveis de proximitat a la ciutadania, col·labora amb la Policia Nacional perquè es puguin realitzar renovacions i/o expedicions del DNI al municipi, sense necessitat de desplaçar-se a altres localitats.

dimecres 01 febrer 2017

Per tal de fer ús d’aquest servei, cal demanar cita prèvia per telèfon a l’Oficina d´Atenció al Ciutadà (93 789 20 54 / 93 788 71 41). En aquest cas, una unitat mòbil de la Policia es desplaça en unes dates determinades a Viladecavalls per efectuar el tràmit. Les persones incapacitades que no puguin desplaçar-se, poden sol·licitar que l´Equip Mòbil es personi al seu domicili.

La propera visita d’aquesta oficina mòbil serà el dilluns 6 de febrer, quan es durà a terme la tramitació i dos dies després es farà l’entrega del document. Serà el dia 4 d’abril la data fixada per al pròxim desplaçament al municipi. Duran aquest període, aquells que vulguin fer la tramitació hauran de concertar de cita prèvia a la Policia Nacional per telèfon al 902 247 364 o bé per internet i desplaçar-se a la comissaria escollida.

Cal recordar que és obligatori tenir el DNI a partir dels 14 anys, que a partir dels 70 anys la renovació és permanent i que les dades que hi consten han d’estar actualitzades. En cas de variació de dades de filiació, el tràmit s’ha d’expedir en una comissaria. Trobareu el calendari de visites del primer trimestre de 2017 i més informació al web de l’Ajuntament.