Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:58 | 17/07/2024

Una vilacavallenca entre les sis dones contractes pel Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha contractat recentment sis dones de la comarca, entre les quals hi ha una veïna de Viladecavalls, per a treballar en aquest ens, emmarcat en la convocatòria 2020 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya, cofinançat pel Fons social Europeu.

divendres 12 febrer 2021

Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també 80 hores de formació en temes transversals com són: Tractament de la informació numèrica (ACTIC/C6), Intel·ligència emocional i Igualtat i no discriminació en l'entorn laboral.

L’objectiu d’aquest programa és afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació transversal, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball. En aquesta edició, s’adreça únicament a dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència de gènere o dones en risc de caure en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts, preferentment més grans de cinquanta-dos anys.

Des de l’ajuntament volem expressar la nostra satisfacció per la contractació d’aquesta veïna del municipi i recordem a la ciutadania que Viladecavalls compta amb un Servei Local d’Ocupació on s’assessora i s’acompanya les persones en situació d’atur per tal de millorar les seves condicions laborals així com informar sobre ofertes de feina de manera periòdica.

Fotografia: Consell Comarcal del Vallès Occidental