Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:45 | 21/07/2024

V & Kings guanya el premi Comparsa Carnestoltes 2019

Viladecavalls va celebrar el Carnaval el passat dissabte 17 de febrer al nucli urbà del municipi amb la tradicional Rua de Carnestoltes, el concurs de comparses amb la gran guanyadora V & Kings i el posterior sopar popular al pavelló municipal.

dilluns 19 febrer 2018

La festivitat va començar a la plaça de la Creuta a les 17.30 hores amb la Rua pels carrers del municipi, encapçalada per la comparsa guanyadora de l'any passat, la carrossa Tri Reinhas do Bastim.

En total, es van aplegar 12 colles; els Cazafantasmes de l'Associació de veïns de Can Trias, la comparsa dels Tarumbaires (premi a la millor carrossa), Las Kelis de l'entitat local Galop-ets (premi a la comparsa més reivindicativa), Sky Team (premi a la millor coreografia), Anem mones forever (premi comparsa més original), Els Vilapirates, Això és una casa de barrets de l'Associació de veïns de La Planassa, les comparses vingudes de Terrassa Les Drunites, Arte & Dance, Al compás del Tempo (premi al millor vestuari) i la gran guanyadora V & Kings, la comparsa formada per veïns de Viladecavalls que s'encarregarà de representar el Rei Carnestoltes de 2019.

Una vegada acabat el recorregut, les comparses van realitzar les seves coreografies sota l'atenta mirada del jurat al carrer Antoni Soler, davant de l'ajuntament. La pluja no va minvar la gana de festa i la finalització dels balls va donar pas al sopar popular amb una gran afluència de públic.

Des de l’Ajuntament felicitem les comparses guanyadores i volem mostrar el nostre agraïment a totes les persones participants de la festivitat i als treballadors, entitats i empreses que han fet possible viure el Carnaval un any més a Viladecavalls.