Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:56 | 23/07/2024

Valoració al millor i la millor esportista de Viladecavalls 2019 per les entitats esportives municipals

dilluns 02 març 2020

El passat dilluns dia 24 de febrer de 2020, es va celebrar la taula de valoració per votar al i la millor esportista de Viladecavalls 2019.

Representants de diferents entitats esportives municipals conjuntament amb diferents membres de l'Ajuntament de Viladecavalls, van valorar seguint les bases i un sistema de puntuació per assignació de punts oberta i transparent, als diferents candidats i candidates que van presentar tant les entitats esportives municipals com a la ciutadania del municipi.

La taula de valoració, que es va dur a terme a la sala de reunions de l'Ajuntament de Viladecavalls on van participar diferents representants d'entitats esportives i tècnics municipals.

Es va concloure amb l'elecció per puntuació al millor i la millor esportista de Viladecavalls 2019 que serà notificat de manera pública coincidint amb l’acte Gala de l’Esport davant de tots els assistents.

La 4ª Gala de l'esport es celebrarà el proper dissabte 28 de març de 2020 al pavelló municipal Sebastià Homs de Viladecavalls.