Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:28 | 16/07/2024

Viladecavalls a punt per la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2016

Del 16 al 22 de setembre el municipi participa a la European Mobility Week (Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura), que enguany coincideix també amb el Dia Sense Cotxes.

divendres 16 setembre 2016

Mobilitat intel·ligent. Economia Potent.

Sota aquest lema, es vol sensibilitzar la ciutadania de la importància de moure’s de manera saludable, respectuosa i també reforçar el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Les activitats de la SMSS a Viladecavalls

Viladecavalls, com a municipi adherit, participa en la Setmana de la Mobilitat fent difusió dels missatges de promoció del transport públic i la bicicleta i caminar com a mitjans alternatius al transport privat,, organitzant algunes activitats de dinamització i conscienciació. Així, durant la setmana es durà a terme la III Jornada Nordic Walking a Viladecavalls, amb una ruta de 6 km adaptada a tots els nivells i condició física, així com la celebració del Dia Mundial Sense Cotxes a l’Escola Rosella el dijous 22 de setembre, en el qual  es convida a totes les famílies usuàries d'automòbil, a participar-hi, per tal d'aconseguir que els voltants de l'escola sigui un gran espai sense cotxes.

D'altra banda, el dia 1 d’octubre, i dins els actes de commemoració de la SMSS 2016 tindran lloc la tradicional B.T.T entre Viladecavalls i Sitges i la 10a Edició de la Travessa Circutor-Montserrat que compta amb una participació rècord amb 900 inscrits.

Un any més Viladecavalls participa d’aquesta efemèride i des de l’Ajuntament us animem a participar de les diverses propostes organitzades i conscienciar-vos sobre el missatge d’aquesta setmana.Trobareu més informació a l’agenda mensual del mes de setembre.