Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:10 | 25/07/2024

VILADECAVALLS ACONSEGUEIX QUE LA GENERALITAT ES FACI CÀRREC DE LES MILLORES DEL SERVEI DE TRANSPORT URBÀ

dijous 18 març 2021

Ahir, dimecres 17 de març, es van reunir l’Ajuntament de Viladecavalls amb els responsables del servei de transport de la Generalitat de Catalunya, amb motiu de la presentació oficial de les millores del servei de transport interurbà per carretera del municipi. Unes millores que han estat possibles gràcies asuport de més de 200.000 euros de finançament a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat, aconseguit després de diverses reunionde treball intens entre l’Ajuntament i la Generalitat. 

L’acte ha estat presidit per Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls, acompanyada per Jordi Amiguet, regidor de Mobilitat, regidora de Comunicació, així com el gerent municipal la tècnica de Mobilitat. Per part de la Generalitat han assistit, David Saldoni de Tenadirector general de Transports i MobilitatMaria Mercè Santmartí Miródirectora de serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Barcelona i Carme Pros, gerent de l’operador Transports General d’Olesa. 

Part de la reunió es va dur a terme paral·lelament per via telemàtica amb el Sr. Benjamín Cubillo, subdirector general de Transport Públic i MobilitatLara Medina, cap de Servei Territorial de Transport de Barcelona i Cristina Pou, cap del Servei de Transport Públic per Carretera. 

A la reunió es van mostrar els elements gràfics i multimèdia de la campanya de mobilitat sota l’eslògan: Mou-te en bus!, desenvolupada per l’ajuntament per tal de donar a conèixer a tota la ciutadania  la nova oferta de transport en autobús que entrarà en vigor a partir del pròxim 22 de març de 2021. Les millores suposen: 

  • incorporació de més parades a la línia M6 Viladecavalls  Terrassa. 
  • nova línia llançadora entre Viladecavalls i Terrassa, l’M6A, que no existia i que en 10 minuts comunicarà les dues poblacions, passant per la Plaça de la Vila i l’IES de Viladecavalls, i connectant-los amb l’Estació d’FGC Rambla de Terrassa. 
  • La línia M6 ara funcionarà els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any, i, a més, canviarà de recorregut en el sentit Viladecavalls-Terrassa, incorporant més parades per tal de donar més cobertura al municipi. 

Des de l’ajuntament es continua treballant amb l’objectiu d’implementar millores en la mobilitat i la sostenibilitat del municipi, recollides en el Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, (Punt 4.3). Aquesta actuació s'emmarca dins els objectius de desenvolupament sostenible número 11 de l'Agenda 2030.