Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:51 | 14/07/2024

Viladecavalls acull la gala "La Nit dels Campions" organitzada per la Federació Catalana de Futbol

La delegació del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol va celebrar ahir dimecres 20 de juny "La nit dels campions" en el pavelló municipal de Viladecavalls.

dimecres 21 juny 2017

L'acte va aplegar 1.200 persones que van presenciar el lliurament de premis als campions de lliga 2016-2017 entre altres guardons a entitats esportives de la comarca, entre elles la UD Can Trias que va rebre el premi de campió de lliga aconseguit pel grup Aleví D.

A l’acte han assistit l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer; el Regidor d’Esports de Viladecavalls, Pedro Nogués; el directiu i delegat de l’FCF a l’àrea de Terrassa, Jacobo Domènech; el directiu i delegat a l’àrea de Sabadell, Albert Montull; el vicepresident de l’FCF Joan Soteras; el director de la LCFS de l’FCF, José Miguel Calle; el delegat de futbol sala, José Andrés; el delegat del CTA al Vallès Occidental, Eduard Pérez; la subdelegada Cristina Moyano; i els col·laboradors de la delegació Josep Maria Sabaté i Trini Hueso.

La confiança mostrada per part de la Federació a l'hora de celebrar aquesta gala a Viladecavalls posa de manifest la qualitat d'aquest equipament municipal preparat per acollir grans actes.