Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:16 | 25/07/2024

Viladecavalls amb el Dia de les persones amb discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que se celebra el 3 de desembre, l’Ajuntament de Viladecavalls durà a terme diverses accions de sensibilització i conscienciació adreçades a la ciutadania.

dimarts 29 novembre 2022

Concretament, s’il·luminarà el pirulí de la plaça de la Vila de taronja, color representatiu d’aquest dia, des del dia 2 fins al 17 de desembre. Així mateix, es col·locarà una lona a la mateixa plaça amb la imatge de la campanya d’enguany, i el 14 de desembre, a les 17.00 hores, la biblioteca acollirà l’hora del conte amb “La Gea, flor de la Posidònia”, adreçat a infants de 4 a 9 anys, a càrrec de la seva autora, la Lola Rojas.
Des de l’Ajuntament de Viladecavalls recordem que existeixen diferents ajuts municipals que poden millorar les condicions de les persones amb diversitat funcional, com ara la subvenció de transport públic per a col·lectius específics o la subvenció per a l'ús de transport adaptat i que des dels Serveis Socials de l’ajuntament s’ofereix assessorament i acompanyament a tota la població que ho necessiti, perquè cap vilacavallenc o vilacavallenca es quedi enrere i pugui gaudir del nostre municipi amb les millors condicions possibles.