Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:29 | 14/07/2024

Viladecavalls aprova les ordenances fiscals 2022 i congelarà els tributs municipals

L’Impost de Béns Immobles continuarà congelat l’exercici fiscal 2022 | Creada una nova bonificació per a les instal·lacions fotovoltaiques, amb potències superiors als 15kW, del 65% | Es bonificarà el 100% del servei de teleassistència per a les persones majors de 80 anys

dimecres 03 novembre 2021

L’equip de govern va presentar la congelació dels tributs municipals, junt amb la modificació de les ordenances fiscals que els regulen, en el Ple Municipal celebrat el dijous 28 d’octubre de 2021. La modificació de les ordenances fiscals va ser aprovada amb els vots a favor de Treballem Junts per Viladecavalls, PSC- Viladecavalls i el regidor Carlos Méndez, i els vots en contra d’ERC-Viladecavalls i FEM. Aquestes ordenances permetran un seguit de millores tributàries per a la ciutadania de Viladecavalls.

L'IBI (Impost de Béns Immobles) i d'altres tributs romandran congelats. Així mateix, es milloren diverses bonificacions, com ara en l'ICIO (Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres) afegint una nova bonificació del 65% per a les instal·lacions fotovoltaiques, amb potències superiors als 15kW, abans del 0%. També s’han suprimit les taxes corresponents als epígrafs de tramitació de figures de planejament i gestió urbanística, així com la bonificació del 100% del servei de teleassistència per a persones majors de 80 anys, entre altres.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Viladecavalls disposarà d’un instrument per continuar fent polítiques de caràcter social, econòmic o mediambiental, bonificant les persones amb situacions adverses del municipi i les qui actuen amb respecte pel nostre entorn natural, garantint la suficiència financera de la corporació i adequant-se als constants canvis de normatives i de legislació tributària.